Specialistische Schoonmaak

Specialistische Schoonmaak - Clear Work
 

Specialistische Schoonmaak

Clear Work is ook uw partner in specialistische schoonmaak. Wij reinigen apparatuur voor hernieuwbare energie, dieptereiniging voor hotels, schoonmaak na water -en brandschade, en noem maar op. Elk service wordt steeds uitgevoerd met de nodige zorg, vlotte planning en aan competitieve prijzen.

Onze diensten voor specialistische schoonmaak

Enkele voorbeelden van courante diensten voor specialistische schoonmaak. Als u informatie wenst of graag een afspraak wenst voor een prijsopgave, kan u het contactformulier op deze pagina gebruiken.

  • Reinigen van installaties voor hernieuwbare energieReinigingswerken op hoogte zoals zonnepanelen, zonneboilers, doorblazen van warmtewisselaars.
  • DieptereinigingSpecifieke aanvragen voor dieptereiniging in hotels of leasing maatschappijen. Meestal door roken of morsen.
  • Brand - en waterschadeComplete opruiming en diepte schoonmaak na schade aan gebouwen door brand, water, storm of andere calamiteiten.
  • ZonnepanelenTeam van gespecialiseerde werknemers die instaat voor reiniging van zonnepanelen, zonneboilers en andere installaties voor hernieuwbare energie.

Bovenstaande lijst is een voorbeeld en niet persé een gelimiteerde opgave. Heeft u meer specifieke wensen, stel deze gerust. Wij kijken samen met u wat mogelijk is.

Aanvraag