Industriele Schoonmaak

Industriele Schoonmaak - Clear Work
 

Zakelijke & Industriële Schoonmaak

Clear Work biedt een reeks van schoonmaakdiensten in zakelijke en industriële context. Hierbij staan wij in voor het onderhoud van  KMO units, kantoren, productiefaciliteiten en industriële terreinen. Elk service wordt steeds uitgevoerd met de nodige zorg, vlotte planning en aan competitieve prijzen.

Onze diensten voor zakelijke & industriële schoonmaak

Enkele voorbeelden van de courante diensten voor industriële schoonmaak. Als u informatie wenst of graag een afspraak wenst voor een prijsopgave, kan u het contactformulier op deze pagina gebruiken.

  • KantorenAlgemeen onderhoud van kantoorgebouwen. Zoals dweilen, ontstoffen, toiletten,...
  • KMO unitsOnderhoud van bureelen en werkplaats, sanitaire voorzieningen, onderhoud en aanvullen van automaten in eetruimtes, etc...
  • ProductiefaciliteitenOutsoucing van werknemers voor jaarlijkse onderhoud van de productieomgeving of reiniging op contractuele basis.
  • Industriële OmgevingOnderhoud van terreinen, kantoren, bijvullen van koffiemachines, aanvullen van voorraad in clean rooms. Algemene logistieke zaken.

Bovenstaande lijst is een voorbeeld en niet persé een gelimiteerde opgave. Heeft u meer specifieke wensen, stel deze gerust. Wij kijken samen met u wat mogelijk is.

Aanvraag