Residentiële Schoonmaak

residentiële schoonmaak - Clear Work

Residentiële Schoonmaak

Clear Work biedt een reeks van schoonmaakdiensten in residentiële context. Zowel in direct contact met de particulier of in samenwerking met tussenpartners zoals immobiliën kantoren of syndicus van bvb. appartementsgebouwen. Elk service wordt steeds uitgevoerd met de nodige zorg, vlotte planning en aan competitieve prijzen.

Onze diensten voor residentiële schoonmaak

Enkele voorbeelden van de courante diensten voor reguliere schoonmaak. Als u informatie wenst of graag een afspraak wenst voor een prijsopgave, kan u het contactformulier op deze pagina gebruiken.

  • Grote Woningen of Villa'sVoor woningen met grote oppervlaktes of moeilijk bereikbare zones. Grote partijen glas.
  • ImmobiliënSamenwerkingsverband met immobiliën kantoren. Reiniging einde verhuur of klaar maken van een woning voor volgende bewoner.
  • SyndicusSamenwerkingsverband in opdracht van syndicus voor onderhoud van gemeenschappelijke zones.
  • ZonnepanelenTeam van gespecialiseerde werknemers die instaat voor reiniging van zonnepanelen, zonneboilers en andere installaties voor hernieuwbare energie.
  • Reiniging na schadeIn samenwerking met verzekeringsmaatschappijen, grondige reiniging of opruiming na zware woning schade.
  • StudentenkotenIn opdracht van de syndicus of eigenaar van een studentenkoten complex, voeren wij de schoonmaak uit van de gemene delen van dit gebouw. Al dan niet ook grondige reiniging na wissel van bewoners.

Bovenstaande lijst is een voorbeeld en niet persé een gelimiteerde opgave. Heeft u meer specifieke wensen, stel deze gerust. Wij kijken samen met u wat mogelijk is. Gezien onze bedrijfsstructuur is het niet mogelijk om voor indidivuele particuliere, kleine schoonmaak diensten te leveren. Hiervoor kan u beroep doen op dienstencheque bedrijven.

Aanvraag